Maksut

Maksut 2020 Maksuohjeet Maksujen kuvaukset

Maksut vuonna 2020


Maksu Koodi Summa
Jäsenmaksut
Aikuinen JMA26 26 €
Juniori (vuoden alussa alle 18 v.) JMJ12 12 €
Kannatusjäsen KJM200 200 €
Liittyminen
Liittymismaksu (uusille aikuisille jäsenille jäsenmaksun lisäksi; ei Kauhojien peruskurssin käyneille) LM25 25 €
Kalustonkäyttömaksut
Aikuinen, koko vuosi AKM40 40 €
Aikuinen, 1.8. jälkeen AKM20 20 €
Juniori, koko vuosi JKM24 24 €
Juniori, 1.8. jälkeen JKM12 12 €
Vajapaikkamaksut
Koko vuosi, rivit 1-4 VP60 60 €
Koko vuosi, rivi 5 ja kasetin hattuhylly VP40 40 €
Talvisäilytys (ei edellytä jäsenyyttä, ei oikeuta avaimen hallussapitoon) VPT40 40 €
Vajan avaimet
Avainpantti AP30 30 €
Avaimen kulkuoikeuden palauttaminen AK10 10 €
Melonnan peruskurssit
Aikuinen PKA90 90 €
Juniori (alle 18 v.) PKJ45 45 €
Muut maksut
Tutustumismelonta/hlö (n. 2,5-3 h, muista pyydä tarjous) TM30 30 €

Maksuohjeet

Vanhoille jäsenille jäsen-, kalustonkäyttö- (KM36) ja vajapaikkamaksujen (VP60/VP40) eräpäivä on 15.4. Jäsenet saavat tilisiirtolomakkeen kevättiedotteen mukana maaliskuun lopulla. Jos et ole saanut tilisiirtolomaketta, voit pyytää sen jäsenrekisterin pitäjältä tai taloudenhoitajalta (ks. yhteystiedot).

Jos hallussasi on melontavajan avain, huomioi, että avaimesta poistetaan kulkuoikeus, jos jäsen- sekä kalustonkäyttö- tai vajapaikkamaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Jos olet uusi jäsen, saat tilisiirtolomakkeen sähköpostitse uuden jäsenen ohjeiden mukana täytettyäsi liittymislomakkeen (ks. Jäseneksi?).

Maksujen kuvaukset

Pelkällä jäsenmaksulla voit osallistua Kauhojien kalustolla seuran järjestämiin tapahtumiin kuten retkille, tiistaimelontoihin ja uimahallivuorolle. Jäsenmaksu on vuosittainen maksu.

Liittymismaksu on kertamaksu, jonka maksavat ensimmäisenä vuonna jäsenmaksun lisäksi uudet jäsenet, jotka eivät ole käyneet Kauhojien peruskurssia. Juniorin ei tarvitse maksaa liittymismaksua, eikä myöskään uudestaan liittyvän jäsenen. Ennen maksujen maksamista täytä liittymislomake ja lue lisää liittymisestä (Jäseneksi?).

Melominen omin päin seuran kalustolla onnistuu maksamalla jäsenmaksun lisäksi vuosittainen kalustonkäyttömaksu. Jos melot vasta loppukesästä, 1.8. jälkeen, riittää puolikkaan kalustonkäyttömaksun maksaminen. Huomaa, että seuran kaluston lainaamisessa on rajoituksia; ennen maksamista tutustu käyttösääntöihin, jotka löytyvät vajalta sekä sivulta Vaja ja kalusto.

Jäsenet voivat säilyttää omaa melontakalustoaan vajassa vuosittaista vajapaikkamaksua vastaan (VP60 rivit 1-4 tai VP40 rivi 5 ja kasetin hattuhylly, ks. kaaviokuva (pdf)). Myös pelkkä talvisäilytys (VPT40) on mahdollista. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivulta Vaja ja kalusto.

Vajan avaimen voi saada lainaan panttia vastaan jäsen, joka maksaa vuosittain jäsenmaksun lisäksi kalustonkäyttömaksun tai vajapaikan. Avainpantti on kertamaksu, jonka jäsen saa takaisin, kun hän palauttaa avaimen sen vuoden loppuun mennessä, kun hänen jäsenyytensä päättyy. Jos avain katoaa, panttia ei palauteta. Jos avaimesta on poistettu kulkuoikeus maksujen myöhästymisen takia, kulkuoikeuden palauttaminen hoituu 10 euron maksua vastaan. Tarkempia tietoja avainasioista on sivulla Vaja ja kalusto ja avaimen hallussapitoehdoissa (pdf).

Sivulta "toiminta" löytyy tietoa peruskursseista ja tutustumismelonnoista.

Lisätietoja maksuista saa taloudenhoitajalta.


Takaisin ylös Etusivulle


Valid XHTML 1.0 Transitional

Uutta

12.1.20 Päivitetty maksut