Ohjeita

Säännöt Vakuutukset Jäsenrekisteri Tiedotus Matkakulut Eroaminen

Seuran säännöt

Joensuun Kauhojat ry:n säännöt (pdf).

Vakuutukset

Suomen melonta- ja soutuliiton jäsenseurana Joensuun Kauhojilla on Pohjolan tuplaturva -vakuutus. Vakuutus sisältää vastuuvakuutuksen (korvaa toiminnasta ulkopuolisille aiheutuneet vahingot) sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen.

Seuran toimintaan osallistuvilla ei ole Kauhojien puolesta tapaturmavakuutusta, joten jäsenillä olisi hyvä olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Seuran kaluston ja varusteiden käyttö omatoimisesti sekä niiden kuljetus ja säilytys lainauksen aikana tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Ennen lainausta olisi hyvä selvittää, korvaako oma kotivakuutus mahdolliset aineelliset vahingot. Jos sinulla on omaa kalustoa seuran vajassa, tarkista vakuutusyhtiöltäsi, millä ehdoilla kotivakuutus korvaa tavarat esim. mahdollisessa varkaustapauksessa.

Jäsenrekisteri

Kauhojat pitää jäsenistään rekisteriä, johon tarvitaan jäsenasioiden ja tiedotuksen hoitamista varten jäsenen nimi sekä yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite; ks. sivu tietosuojaselosteet).

Yhteystietojen muutokset voit ilmoittaa milloin tahansa jäsenrekisterin pitäjälle (ks. yhteystiedot) sähköpostitse, soitolla tai tekstiviestillä. Voit myös katsoa ja muokata jäsenrekisterissä olevia tietojasi itse pyytämällä kirjautumisoikeuden jäsenrekisterin pitäjältä.

Tiedotus

Kauhojien retkistä, kursseista ja muista tapahtumista tiedotetaan jäsentiedotteilla kahdesti vuodessa sekä Hasanniemessä sijaitsevan meontavajan ilmoitustaululla. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan lisäksi sähköpostilla niille jäsenille, joilla on jäsenrekisterin tiedoissa toimiva sähköpostiosoite ja tekstiviestitse niille, joilta sähköpostiosoite puuttuu. Pidäthän jäsenrekisterissä olevat yhteystietosi ajan tasalla, että tiedotteet löytävät perille!

Jos sinulle ei tule sähköpostitiedotteita vaikka haluaisit tai jos osoitteesi muuttuu, voit ilmoittaa siitä jäsenrekisterin pitäjälle tai tiedottajalle (ks. yhteystiedot). Jos et halua enää vastaanottaa sähköpostitiedotteita, ilmoitathan samoin myös siitä.

Jäsentiedotteet sisältävät kutsun sääntömääräisiin kevät- ja syyskokouksiin sekä muita ajankohtaisia asioita; kevättiedotteessa on mm. kuluvan vuoden tapahtumakalenteri ja edellisen vuoden toimintakertomus. Tiedotteet lähetetään jäsenille keväällä maalis- ja huhtikuun vaihteessa ja syksyllä syys- ja lokakuun vaihteessa sähköpostitse tai postitse.

Retkien matkakulut

KajakkikuormaKauhojien retkille kuljetaan kimppakyydeillä matkakustannusten minimoimiseksi. Retkellelähtijät jakavat kustannukset keskenään, ja seura maksaa jälkikäteen vetäjän osuuden matkakuluista. Kauhojien suositus matkakorvauksista on:

  • 20 senttiä/km autolle ilman peräkärryä
  • 25 senttiä/km autolle, jossa on peräkärry

Retken vetäjä arvioi kulut ja ilmoittaa osallistujille summan, jonka kimppakyyti tulee heille maksamaan (myös autojen kuskit ja retken vetäjä osallistuvat kuluihin siinä missä muutkin retkeläiset). Osallistujat tuovat summan käteisellä mukanaan retkelle lähtiessään ja vetäjä tilittää niistä kuskeille kulukorvaukset. Korvaukset maksetaan siis yhteisestä matkakassasta, jolloin jokainen maksaa tasapuolisesti riippumatta siitä, montako kyytiläistä missäkin autossa on ja onko kajakki peräkärryssä vai katolla.

Seura maksaa vetäjälle jälkikäteen hänen osuutensa matkakuluista Suomen rajojen sisällä (ei autojen siirron kustannuksia esim. taksilla), jos retkelle on lähdössä vähintään kaksi henkilöä yhdessä autokunnassa. Toimita taloudenhoitajalle kululaskelma, tilinumero ym. tarvittavat tiedot (kysy yksityiskohdat taloudenhoitajalta).

Ladun melontaretkillä matkakustannukset jaetaan yleensä autokunnittain, eli kyydissäolijat maksavat kuskille kulukorvausta, tai muulla retken vetäjän ilmoittamalla tavalla.

Tästä voi ladata matkakululaskurin (Excel-taulukkopohja) helpottamaan matkakulujen laskemista joko Kauhojien retkellä kilometrikorvauksen mukaan (1. välilehti) tai muulla retkellä polttoainekulujen mukaan (2. välilehti). Klikkaa linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitse "talleta" tai "save as..", jos selaimesi ei lataa tiedostoa omalle koneellesi automaattisesti.
Matkakululaskuri (Excel)
Matkakululaskuria käyttäessäsi syötä tietoja vain keltaisiin soluihin, että laskukaavat pysyvät ennallaan. Taulukko toimii myös ainakin OpenOfficella mutta älä talleta tekemiäsi muutoksia taulukkopohjaan OpenOfficella, koska kaavat häviävät, eikä laskuri toimi enää.

Seurasta eroaminen

Jos et halua enää jatkaa toimintaa Kauhojissa, ilmoita siitä jäsenrekisterin pitäjälle (ks. yhteystiedot) tai, jos sinulla on tunnukset jäsenrekisteriin, ilmoita erostasi itse siellä. Sääntöjen mukaan jäsen katsotaan eronneeksi, jos hän ei maksa jäsenmaksuaan kuluvan vuoden loppuun mennessä; ilman eroilmoitusta esim. seuran tiedotteiden tulo siis jatkuu vuoden loppuun asti, vaikka jäsenmaksua ei maksaisi keväällä.

Jos hallussasi on melontavajan avain, katso menettelyohjeet avaimen palauttamiseksi sivulta Vaja ja kalusto. Avainpantti maksetaan takaisin, jos eroava jäsen palauttaa avaimen sen vuoden loppuun mennessä, kun hänen jäsenyytensä päättyy.


Takaisin ylös Etusivulle


Valid XHTML 1.0 Transitional

Uutta

30.1.19 Päivitetty jäsenrekisterin ja tiedotuksen yhteydenotot

2.10.18 Päivitetty linkki tietosuojaselosteeseen

17.3.18 Päivitetty sivuille tietosuojaseloste

15.3.18 Päivitetty tiedotusta

4.1.18 Päivitetty rekisteriseloste