Kuvaaja © Jarno Artika

Maksut

Jäsenmaksut

Aikuinen: 34€

Juniori (vuoden alussa alle 18-v.): 17€

Kannatusjäsen: 200€

Liittymismaksut

Liittymismaksu (uusille aikuisille, aiemmin eronneille tai erotetuille jäsenille jäsenmaksun lisäksi; ei Kauhojien peruskurssin käyneille): 35€

Kalustonkäyttömaksut

Aikuinen, koko vuosi: 44€

Aikuinen, 1.8. jälkeen: 22€

Juniori, koko vuosi: 24€

Juniori, 1.8. jälkeen: 12€

Vajapaikkamaksut

Koko vuosi, rivit 1-4: 60€

Koko vuosi, rivi 5/hankalat: 40€

Talvisäilytys (15.9.-15.5., ei oikeuta avaimen hallussapitoon): 40€

Vajan avaimet

Avainpantti: 30€

Avaimen aktivointi: 10€

Meloja 1 -peruskurssit

Aikuinen (sis. Meloja 1 -kortin sekä Joensuun Kauhojien kuluvan vuoden jäsenmaksun ja liittymismaksun): 170€

Juniori (alle 18-v., sis. Meloja 1 -kortin sekä Joensuun Kauhojien kuluvan vuoden  jäsenmaksun) 85€

Maksuohjeet

Vanhoille jäsenille jäsen-, kalustonkäyttö- ja vajapaikkamaksujen eräpäivä on huhtikuun lopussa ja jäsenet saavat laskut maaliskuun lopulla. Jos et ole saanut laskuja, voit pyytää ne taloudenhoitajalta.

Jos hallussasi on melontavajan avain, huomioi, että avain deaktivoidaan, jos jäsen- sekä kalustonkäyttö- tai vajapaikkamaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Jos olet uusi jäsen, saat laskun vähintään jäsenmaksusta, kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty

Maksujen kuvaukset

Jäsenmaksu: Pelkällä jäsenmaksulla voit osallistua Kauhojien kalustolla seuran järjestämiin tapahtumiin kuten retkille, tiistaimelontoihin ja uimahallivuorolle. Jäsenmaksu on vuosittainen maksu.

Liittymismaksu:  Uudet aikuiset jäsenet maksavat liittymismaksun liittyessään seuran jäseniksi, elleivät he ole käyneet Kauhojien järjestämää peruskurssia. Juniorin ei tarvitse maksaa liittymismaksua. Jos olet aiemmin ollut Kauhojien jäsen ja olet erotettu tai eronnu, liittymismaksu peritään.

Kaluston käyttömaksu: Melominen omin päin seuran kalustolla onnistuu maksamalla jäsenmaksun lisäksi kaluston käyttömaksun. Jos aloitat kaluston käyttämisen vasta loppukesästä, 1.8. jälkeen, riittää puolikkaan käyttömaksun maksaminen. Huomaa, että seuran kaluston lainaamisessa on rajoituksia; ennen maksamista tutustu kalustonkäyttösääntöihin (pdf). Ne löytyvät myös vajalta. Kalustonkäyttömaksu on vuosittainen.

Vajapaikkamaksu: Jäsenet voivat säilyttää omaa melontakalustoaan vajassa vuosittaista vajapaikkamaksua vastaan (60 euroa rivit 1-4 tai 40 euroa rivi 5/hankalat paikat). Myös pelkkä talvisäilytys on mahdollista. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivulta Vaja ja kalusto.

Avainpantti: Jäsen, joka maksaa vuosittain jäsenmaksun lisäksi kalustonkäyttömaksun tai vajapaikan, voi saada vajan avaimen lainaan panttia vastaan. Jos avain katoaa, panttia ei palauteta. Jos avain on deaktivoitu maksujen myöhästymisen takia, avain aktivoidaan maksua vastaan. Tarkempia tietoja avainasioista on sivulla Avaimet (vaatii kirjautumisen) ja avaimen hallussapitoehdoissa (pdf). Avainpantti on kertamaksu, jonka jäsen saa takaisin, kun hän palauttaa avaimen sen vuoden loppuun mennessä, kun hänen jäsenyytensä päättyy.

Toiminta-sivuilta löydät tietoa Meloja 1 -peruskursseista.

Lisätietoja maksuista saat taloudenhoitajalta.